Trabzon Sürmene Son Günler

Bölgemiz:

Muhteşem Veda

İKİ yıldır Trabzon’un Sürmene ilçesi kaymakamlığı yapan Eyüp Sabri Kartal onuruna verilen veda yemeğinin ardından Mersin Yenişehire uğurlandı.


Pazartesi günü ilçeden ayrılacak olan Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, Sürmene’de unutamayacağım günler yaşadığını belirterek herkese teşekkür etti. 

Devamı

Tarih: 29.06.2008 Saat: 08:48:58 (6205 okuma)
Ekonomi:

Sürmene’de Bir İlk

Trabzon İli Sürmene İlçesi Sanayi Bölgesinde Sürmene’de ilk defa Egzoz Emisyon Ölçüm ve Pulu hizmeti veren istasyonun açılışı gerçekleştirildi.


Açılışa Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, Köprübaşı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve vatandaşlar katıldı.Sürmene’de faaliyet gösteren Feyizoğlu Kardeşler Oto Elektrik sahibi Lütfü Feyizoğlu, Kentlerde ciddi hava kirliliğine neden olan motorlu taşıtlardan kaynaklanan egzoz gazı emisyonlarının azaltılmasında emisyon ölçümleri büyük önem taşıyor.

Devamı

Tarih: 22.06.2008 Saat: 08:49:43 (6207 okuma)
Ekonomi:

Muhteşem Gemi


Trabzon’un Sürmene ilçesi Çamburnu Beldesi’nde Başaran Gemi Sanayi tarafından yapılan 900 yolcu kapasiteli Mobydıck adlı katamaran geminin denize indirilişi nedeniyle tören düzenlendi.

Trabzon İli Sürmene İlçesi Çamburnu Beldesinde Başaran Gemi Sanayi tarafından yapılan 900 yolcu kapasiteli Mobydıck adlı katamaran geminin denize indirilişi nedeniyle tören düzenlendi. Törene Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Ertuğ Düzgüneş, Sürmene Belediye Başkanı Mustafa Azizoğlu, Çamburnu Belediye Başkanı …

Devamı

Tarih: 06.06.2008 Saat: 08:32:14 (6279 okuma)
Bölgemiz:

Kartal Yenişehir’e Gidiyor

Sürmene Kaymakamlığı’nın yanı sıra zaman zaman Köprübaşı’na da vekalet eden Eyüp Sabri Kartal Mersin’in Yenişehir ilçesine atandı.

Sürmene Kaymakamlığı’nın yanı sıra zaman zaman Köprübaşı’na da vekalet eden Eyüp Sabri Kartal Mersin’in Yenişehir ilçesine atandı. Beş yıldır Trabzon’un çeşitli ilçelerine kaymakamlık yapan Eyüp Sabri Kartal son iki yıldır da Sürmene Kaymakamlığı yapıyordu. 176 bin nüfuslu bir ilçe olan Mersin’in Yenişehir ilçesi…

Devamı

Tarih: 06.06.2008 Saat: 08:24:24 (6198 okuma)
Bölgemiz:

Türkiye’de İlk Ve Tek

İki yıl önce temeli atılan ve yapımı devam eden KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Yüksekokulu’nda bilgilendirme toplantısında konuşan Mehmet Kanca şunları söyledi.

 

Toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, KTÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necati Tüysüz ve Selahattin Köse, Sürmene Belediye Başkanı Mustafa Azizoğlu, Çamburnu Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, Okul Müdürü İbrahim Hakkı Atlaş, Taka Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sancak, okul müdürleri ve dair…

Devamı

Tarih: 28.05.2008 Saat: 10:59:19 (6241 okuma)
Kültür / Sanat:

Köprübaşılılar Bolu’da Coştu

Trabzon’un Köprübaşı İlçesi Dernekler birliğinin birlikte yaptığı günübirlik buluşma Bolu Aladağ’da gerçekleştirildi.

Türkiye’nin çeşitli illerinde gelen Köprübaşılı devlet siyaset ve bürokratların katıldığı yüzlerce Köprübaşılı Bolu Aladağ’da bir araya gelerek eğlendiler. Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğü Aladağ tesislerinde yapılan günübirlik buluşmayı organize eden Ankara Köprübaşılılar Derneği Başkanı Mustafa Sancak ve İstanbul Köprübaşılılar Adnan Kahveci Kültür Merkezi Başkanı Mustafa Güneş birlik ve dayanışma …

Devamı

Tarih: 28.05.2008 Saat: 08:22:53 (6338 okuma)
Kültür / Sanat:

Sürmene’den Örnek Yarışma

Sürmene Kaymakamlığı tarafından “ Çanakkale’ye Seyahat” adlı bir yarışma düzenlendi.

Yapılacak yarışmada şiiri en iyi okuyan her şubeden bir öğrenci Sürmene Kaymakamlığı tarafından 10 Haziran 2008 tarihinde Çanakkale Şehitliğine götürülecek.Yarışma öncesi Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiirinin anlam ve öneminin bilinerek okunması konusunda öğretmen ve öğrencileri bir dizi nasihatte bulundu.Devamı

Tarih: 17.05.2008 Saat: 11:11:43 (6234 okuma)
Bölgemiz:

Kendin Çal Kendin Oyna

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere dün sabah Trabzon`a gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, havalimanında horonla karşılandı. Sarıgül, Baykal’a yüklendi ve “Bu kurultayda da maalesef yine Baykal çalacak, yine Baykal oynayacaktır” dedi.

 

Baykal`ın 22 Temmuz Genel Seçimleri`nde bir reklam ajansı ile sözleşme imzaladığını iddia eden Mustafa Sarıgül, bu sözleşmede Baykal`ın reklam ajansına CHP`nin oylarını yüzde 20`nin üzerine çıkarması durumunda prim vaat ettiğini ileri sürdü.

Devamı

Tarih: 26.04.2008 Saat: 09:27:49 (6257 okuma)
Bölgemiz:

Bakanımızı Ağırladık

Devlet Bakanı Prof. Dr. Mustafa Sait Yazıcıoğlu memleketi Köprübaşı’nda dolaştı, bir dizi etkinliklere katıldı, halkla kucaklaştı.

Devlet Bakanı Prof. Dr. Mustafa Sait Yazıcıoğlu memleketi olan Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde dolaşarak bir dizi etkinliğe katıldı. Köprübaşı ilçesine gelen Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu’na AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, Sürmene Belediye Başkanı Mustafa Azizoğlu, Emekli Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Sait Hat…

Devamı

Tarih: 17.04.2008 Saat: 08:50:48 (6273 okuma)
Ekonomi:

Memurlara Dizüstü

Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal promosyon paraları ile 14 personele dizüstü bilgisayar hediye etti.

Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal personelin maaşlarıyla ilgili özel bir banka ile yapılan anlaşma karşılığı alınan promosyon paralarının idareye ait yüzde 30`unu almayarak 14 personeline para yerine dizüstü bilgisayar hediye etti ve kalan parayı personele dağıttı.

 

Devamı

Tarih: 27.03.2008 Saat: 09:28:51 (6195 okuma)

Bu yazı Genel içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın